Om Filippa Mannerheim

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min bokhylla är färgkoordinerad. Någon ordning får det ändå lov att vara!

Filippa Mannerheim
Skrivateljén drivs av mig, Filippa Mannerheim, journalist, pedagog, läroboksförfattare och föreläsare.

Jag skriver om
De ämnen jag återkommer till är barn och unga, kommunikation,  informationskompetens, utbildning, språk och kultur – ämnen som jag brinner för och som är utgångspunkten för djuplodande ”spaningar” eller ettriga debattinlägg lika väl som för varma och inbjudande inspirationsartiklar.

Ta del av några av mina texter här.

Uppdragsgivare
Jag är fast skribent för Skolverket, Stockholms utbildningsförvaltning och Alfa och har tidigare skrivit för Sundsvalls tidning, Magasin 360, Bibliotekstjänst och kulturbloggat för Dala Demokraten Kultur & Opinion.

Varför du ska anlita Filippa Mannerheim som skribent
För att du söker en skicklig, pålitlig, noggrann och ambitiös journalist som kan leverera!

Intresserad? Varm välkommen att kontakta mig för ytterligare information samt kostnadsförslag.

Jag följer Frilansförbundets rekommendationer.