På gång i Skrivateljén – NY BOK!


LÄRARE? DU VET ATT DU MÅSTE HA DEN!

 

Det är bara att googla! (Sanoma Utbildning) är en ”måste-bara-ha-bok” i källkritik för läraren i ett nytt medielandskap! 260 sidor fullspäckade av uppgifter, övningar och tips om hur man kan arbeta med Google, Wikipedia, källanvändning och källkritik. Ta del av ett smakprov och beställ HÄR!

 

FÖRELÄSNING OCH FORTBILDNING FÖR SKOLOR

 

Vill du att jag kommer till din skola och föreläser om källkritik och informationssökning? Pedagoger med sug efter praktiska tips på uppgifter och lektionsförslag – kontakta Filippa Mannerheim för mer information. Ta del av lärarröster eller läs mer om den uppskattade föreläsningen Det är bara att googla!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *