Textproduktion och föreläsningar

Min målsättning som skribent är att ”fånga grejen”, att göra ett torrt ämne läsvänligt och intressant och att skriva enkelt, begripligt och övertygande. Du vet vad du vill ha sagt! Berätta det för mig så hjälper jag dig att säga det.

Skrivateljén jobbar med alla typer av texter så som faktaartiklar för exempelvis kund- och personaltidningar, produktfoldrar, personporträtt, presentationer, intervjuer, nyhetsbrev och webbtexter. Snabbhet och kvalitet är en självklarhet!

FÖRELÄSNINGAR OM INFORMATIONSSÖKNING OCH KÄLLKRITIK

Är du lärare, bibliotekspedagog eller skolledare? Då kanske du vill boka mig för en föreläsning på er skola? Här kan du läsa mer om Det är bara att googla! En föreläsning för läraren i ett nytt informationslandskap.

För mer information och prisuppgifter – välkommen att kontakta mig, antingen per telefon, med e-post till filippa@skrivateljen.se eller genom hemsidans kontaktformulär.

Många tack för ditt besök här på Skrivateljén!

Filippa Mannerheim

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *