Filippa Mannerheim – med rätt att vässa pennan

 

 

Skrivateljén drivs av mig, Filippa Mannerheim, utbildad journalist och behörig pedagog. Frågar du mig om vem jag är beskriver jag mig som en lycklig arbetsnarkoman med ett brinnande engagemang för skrivandets sköna konst, litteratur, kvinnohistoria och pedagogiska frågor.

 

För närvarande arbetar jag med ett läromedel för Bonnier Utbildning och frilansar som skribent bland annat för Skolverket och Magasin 360. Dessutom arbetar jag som konsult för Nobelmuseet. (Mer utförlig meritförteckning finner du nedan.)På fritiden driver jag min skolpolitiska blogg Dagens Skola tillsammans med två andra pedagoger. Läs gärna mer om mig på min personliga hemsida.

 

Vill du anlita mig för något uppdrag? Eller är du intresserad av ett samarbete av något slag? Då är du varm välkommen att kontakta mig. Du kan givetvis också läsa mer om vad Skrivateljén har att erbjuda just dig!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *