”Puh!” är Skrivateljéns ledord just nu

 

Puh 1: Lördagsintervjun för Dalademokraten är klar med alla sina många delar. Tog tid!

 

Puh 2: Spännande intervju inbokad för sprillans nya jobbet på det sprillans nya skolmagasinet! Kul att skriva för ett så snyggt magasin! Gillar bilderna också. Märkligt nog skulle vi träffas framför en cykelbutik vid Hornstull. Har man tur sker intervjun inte mitt på Västerbron utan på ett närbeläget fik. Men man vet ju aldrig med sådana där forskare… 🙂

 

Puh 3: Fick inte tag i Zafóns nya. Tack gode Gud! Hade suttit och plöjt den hela natten i stället för att läsa Anna Lytsys Fru Freud och jag. Nu måste jag sätta igång med den istället. Deadline på recensionen är… Usch, vi glömmer det. Tur att man är en supersnabb läsare och van vid formatet.

 

Puh 4: Älskade mannen tar bebis till dagis. Och hämtar. Igen. TACK!

 

Puh 5: Fick en plats på seminariet om strategisk kommunikation med Lena Bonde nu på onsdag. Hurra!

Det här inlägget postades i Några PåG:n i Skrivateljén, Skrivateljéns kulturblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *