Nytt rolig jobb i sikte… Och Gamla Stan är ju också bara så vackert!

 

Har fått jobb på Nobelmuseet! Fantastiskt roligt! Oj, vad många idéer jag har, inspirerad av deras många möjligheter till ämnesövergripande arbeten och projekt. Extra roligt då Nobelmuseet faktiskt har de bästa utställningsprogrammen jag sett i museivärlden. Rätta mig om jag har fel men det är ovanligt med museer som satsar på ett modernt pedagogisk koncept för besökarna. Alltför många älskar de där trista, traditionella montrarna med små obegripliga stenkulor i. Boring!

 

Kick-off på tisdag. Nu ska här pluggas nobelpristagare… Kul. Men hjälp vad många jag inte kan någonting om. Äntligen skall det avhjälpas!

Det här inlägget postades i Några PåG:n i Skrivateljén, Skrivateljéns kulturblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *