Tonårshullbeklädd comeback i perfekt harmoni med Winslet?

Jag bara måste se Revolutionary Road! Väninnan och jag bestämde oss för att gå snart när vi hade en lucka. Men när? När? I Stockholm plockar man fram sin nötta och fullklottrade almanacka för att pressa in sina toalettbesök. Det gör mig så frustrerad ibland. Anledningen till att jag först flyttade till Stockolm var ju just denna – att jag kan gå på bio, teater, utställningar, föreläsningar när jag vill.

 

Och så vill jag men hinner inte… Moment 22 minst sagt.

 

Vi enades hur som helst om att DiCaprio varit fel för rollen i Titanic – på tok för tonårshullbeklädd för Winslets vackra kvinnlighet. Vilket märkligt par!

 

Kanske stämmer de ändå perfekt för varandra i detta spännande drama om ett par i kris?

Nej, det är bare å gå helt enkelt!

 

Och kanske toppa besöket med ett glas vin och en stormig diskussion om parsamhetens djävulskap och självförverkligandets problematiska natur.

 

"/…/En tragisk, stiliserad sorge­sång över människans hopplösa längtan efter någonting annat." enligt DN:s Kerstin Gezelius

 

Underbart!

Det här inlägget postades i Skrivateljéns kulturblogg, Teater och film. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *