Hurra – etappöverenskommelsen med Bonniers klar!

 

Det har varit några hektiska veckor.

 

Ny kund till att börja med – ett mycket roligt uppdrag men roliga uppdrag tar alltid en himla massa tid tyvärr. Bättre för plånboken är att köra på rutin. Men vad är en stinn plånbok mot en fattig men lycklig kulturarbetare – blott inget!

 

Och så i onsdags hade jag mötet med Bonnier Utbildning och presenterade mitt synopsis av ett nytt läromedel. Vad det handlar om? Aldrig i livet – det är superhemligt och jag fick lova att ingenting säga till någon. Själv tycker jag att det är helt otroligt genialiskt. Frågan är bara om jag fortfarande tycker det när det är klart. Det är en sak att snacka på idéstadiet och en helt annan när man ska börja realisera det hela.

 

Litet nervöst virrig blev nog min presentation, det erkänner jag, mycket på grund av för litet sömn och för mycket snuva. Men tack och lov så högg de och de verkade hålla med om att min ingång var bra.

 

Etappöverenskommelsen är med andra ord kirrad och nu är det blod, svett och tårar som gäller framöver. Läromedel är svårt. Att hitta tonen så att den funkar för elever som lärare (snacka om splittrad målgrupp!), att hitta den relevanta informationen (korrekt och aktuell) och så strukturen…

 

Tur att man gillar utmaningar!

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Copywriting och skrivande, Några PåG:n i Skrivateljén. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hurra – etappöverenskommelsen med Bonniers klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *