Paris, je t’aime! (Typ…)

 

Har suttit hela dagen och skissat fram olika förslag inför nästa möte på muséet. Och himmel vilket spännande team vi är, alla med helt skilda bakgrunder och erfarenheter! Det var länge sedan jag hade så roligt i en fas där vi egentligen borde "känna" litet försiktigt på varandra. Istället bubblade idéerna fram, den ena galnare än den andra. Fantastiskt kreativt!

 

Parisresan är för övrigt bokad nu – hurra vad roligt vi ska ha! Victor Hugo överklasshem, Balzacs kaffepanna och Le Louvre är så klart spikade på schemat. Sedan får vi se. Ska bli härligt! Förutom det faktum att alla i vår kvinnliga reseklubb tror att jag fortfarande efter 16 år talar flytande franska. Gulp. Måste kanske hoppa på en snabbkurs eller nått… Lära mig säga Bonjour madame, je voudrais du pain au chocolat et beaucoup du vin igen och så… Parlören åker definitivt ned i handbagaget!

 

Bon soir, mes amis!

 

 

Det här inlägget postades i Några PåG:n i Skrivateljén. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *