Det är inte lätt att vara humanist!

Är vansinnigt irriterad på min lilla inspelningsgrunka. Dyr var den. Och nu har jag lyckats trycka på någon obskyr knapp så att den spelar in i slowmotion. Maken fattar inget, teknikalfabet som han är. Och själv gick man ju humanistisk linje. Manualer förstår jag mig på. Rent teoretiskt alltså. Praktiken är de sämre med.

 

Maskinen vill alltså inte återställa sig hur jag än plippar och knappar. Istället låter det som Ferdinands kossa-morsa när jag trycker på uppspelning. Fatta hur lång tid det tar att lyssna igenom!

 

Och så en intervju idag och två nästa vecka. Irritation!

 

– Be dem tala som Kalle Anka in i micken! Föreslog styvsonen. Då blir det perfekt när du spelar upp!

 

Tack för tipset! Låter som ett klockrent karriärsdrag!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Copywriting och skrivande, Skrivateljéns kulturblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *