Inter Actas hemsida klar – änteligen!!!

 

  

 

Så har Inter Actas hemsida äntligen blivit klar – det har varit ett spännande arbete att se den växa fram! Supersnygg, med kreativa färgkombinationer, fräsch struktur, asläckra ikoner och klar målgruppstanke vad gäller text och innehåll. Precis som det skall vara när det är som bäst, alltså! Men så är det ju Lina Karlsson och Jon Lindholm som skapat den också.

 

Hoppas nu på spännande samarbete mellan Inter Actas Teresa Lindholm och Skrivateljéns ende anställde framöver…

 

För övrigt känner jag till en hel del arbetsplatser som har skriande behov av "verktyg för att skapa effektiva och kreativa möten där alla är med och bidrar". Humpidump, jag säger inget mer så har jag ingenting sagt… 🙂

 

 

 

Det här inlägget postades i Copywriting och skrivande, Skrivateljéns kulturblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *