Fullt ös på alla plan

 

Kreativt uppdrag för Hamburger Börs på G för Skrivateljéns ende och energiskt arbetande anställde. Så roligt att få möjligheten att tänka i flera spår och mer riktat, till en specifik (men bred) målgrupp. Många tankar, många idéer. Kul!

 

Det enda smolket i denna färgglada bägare är att datumet antagligen kommer att sammanfalla med vernissaget av Stockholms stadsmuseums filmutställning I huvudrollen: Stockholm där min lika energiskt arbetande man är inblandad. Förhoppningsvis kan jag ändå gå på vernissaget. För det vill jag så klart!

 

"En utställning om film – med film!

Kärleken pulserar, ungdomen slår sig fri och stadens skuggsidor blottas. Stockholm spelar ut hela sitt register på filmduken! Sedan kameran rullade för första gången på Djurgården 1896, har Stockholm spelat huvudrollen i den svenska filmhistorien. Men vad är egentligen en Stockholmsfilm? Välkommen till Sveriges första stora filmutställning någonsin!"

 

6 mars öppnar den. Tills dess – fullt ös!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Några PåG:n i Skrivateljén, Utställningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *