Frontalkrock mellan TV och film. Fast kul ändå!

 

… Och naturligtvis blev det krock! Det brukar bli det när två personer i samma hushåll frilansar. Hade planer på att pusta ut efter veckans intensiva intervjuer (roliga också så klart!) men istället ringde Skolfront och frågade om jag ännu en gång ville vara paneldam. När? Jamen under torsdagens TV-program.

 

Så klart man ville.

 

Synd bara att det på minuten sammanföll med mingelfesten på Stadsmuséet inför deras häftiga och sprillans nya filmutställning! Och synd att pusslet måste läggas så att lill-killen får så mycket som tre barnvakter på samma kväll.

 

Nu blir det hur som helst ett litet glas champagne, en snabb titt på när Cissi Elwin klipper band, kram kram på duktige mannen som jobbat så hårt de senaste veckorna, snabbt glutt på utställning och sedan fort som ögat in i en taxi till Tulegatan och UR-studion för sminkning.

 

Och så får man bara hoppas att champagnen hjälper snarare än stjälper när det kommer till det där med att säga kloka saker i direktsändning. Man vet ju aldrig.

 

Nathanael Karlsson, programledaren undrade för övrigt om inte jag kunde sno med mig ett glas till honom också så det här kan bli hur kul som helst i morgon. Se programmet vettja!

 

Det här inlägget postades i Några PåG:n i Skrivateljén, Utställningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *