Tummen upp för kulturvloggen!

 

SVD har nu lanserat sin nya kulturvideoblogg, eller "Vlogg" som de så fyndigt väljer att kalla den. Jo, men visst, rörliga bilder är bra, litet lättare att ta till sig än text som ju är himla jobbigt att läsa, oj, oj, oj.

 

Äh, jag har verkligen ingenting emot idén. Kan faktiskt bli riktigt intressant med två tjejer i en skrubb som liksom bara "kör på" med tips, debatter och kommentarer. Litet skitigare, litet snabbare. Kul! Fast riktigt, riktigt spännande vore det förstås med litet interaktivitet som grädde på moset också.

 

Kanske dyker det upp så småning om det också.

 

 

 

Det här inlägget postades i Filippa flippar & floppar, Skrivateljéns kulturblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *