– Ät nu dina morotsstavar Putte, så pappa kan njuta av sin öl!

 

Alltmedan våra ungar får tallriksmodellen med några halvtorra morotsstavar istället för pommes, erbjuds nu vi vuxna en härlig MC Stark till burgaren. Sorry kids – we make the rules och någon av oss måste ju vara nyttig…

 

Fast litet märkligt är det väl om man vill profilera sig som 2000-talets hälsohamburgerkedja, vilket väl ha varit syftet för Mc Donalds med senaste årens snustorra kvinno-sallader, äckligt dyra fruktkompotter innhållande några skrumpna äppelskivor och ljummen mellanmjölk i tetra?

 

Och öl i all ära men varför just på Arlanda? Har det med flygräddslan att göra månne?

 

Och hur gott är det egentligen med öl och Big Mac?

 

 

Det här inlägget postades i Media och marknadsföring, Samtidsspaningar och reflektioner. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till – Ät nu dina morotsstavar Putte, så pappa kan njuta av sin öl!

  1. Laxrom skriver:

    Båda restaurangerna bredvid McD säljer ju öl så, varför inte. Dessutom är Arlanda en plats befriad från slitna alkoholister. Sen att en Big Mac och öl troligtvis inte är någon höjdare, det är en annan femma.

  2. Filippa skriver:

    Du har så rätt, Laxrom. I Frankrike får man för övrigt välja på rött och vitt vin till burgarna. Och öl är väl en synnerligen svensk tradition kan man tycka… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *